Vertegenwoordiging

NBN International vertegenwoordigt Universitaire Pers Leuven

We streven ernaar om onze publicaties beschikbaar te maken voor een wereldwijd lezerspubliek via een uitgebreid netwerk van vertegenwoordigers en distributeurs. We zijn dan ook verheugd te melden dat, naast distributie van onze uitgaves, NBN International voortaan ook zorgt voor vertegenwoordiging in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en Duitsland.

NBN International is de wereldwijde boek- en e-bookdistributiekanaal van de Rowman & Littlefield Publishing Group, een van de grootste onafhankelijke uitgevers in Noord-Amerika. R & L is ook eigenaar van de grootste onafhankelijke distributeur in de Verenigde Staten, National Book Network (NBN), en is verbonden met de bekroonde, onafhankelijke interdisciplinaire uitgever Rowman & Littlefield International gevestigd in Londen.

Bestellingen bij NBN International kunnen worden geplaatst via e-mail (orders [at] nbninternational [dot] com) of per telefoon (+44 (0) 1752 202301). Voor klantenservice kunt u contact opnemen via cservs [at] nbninternational [dot] com.

Bestelinformatie voor Nederland, Frankrijk, China, Verenigde Staten en Canada:
In Nederland zijn al onze titels beschikbaar via CB. Een selectie van onze titels is verkrijgbaar in Frankrijk via FMSH-Diffusion en in China worden onze uitgaves verdeeld door Inspirees International. In de Verenigde Staten en Canada zijn onze Engelstalige publicaties beschikbaar via Cornell University Press en worden ze verdeeld door Longleaf Services, Inc.

Voor bestellingen in andere landen of voor bijkomende vragen, kunt u contact opnemen met ons via info [at] upl [dot] be.