Nieuwe collega

Viktor Emonds start als acquirerend redacteur

Sinds november 2016 voegt Viktor Emonds zich bij het UPL-team en en gaat hij aan de slag als acquirerend redacteur.

'Wij zijn verheugd dat Viktor het UPL-team komt versterken. Met zijn komst kunnen we ons fonds verder uitbreiden met uitgaves binnen de sociale en economische wetenschappen', aldus Veerle De Laet, directeur van Universitaire Pers Leuven.

Viktor Emonds behaalde een bachelor in de sociologie en een master in American Studies aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en volgde graduate courses in de sociologie aan de University of California, Berkeley. Hij voltooide de onderzoeksmaster "Migration, Ethnic Relations and Multiculturalism" aan de Universiteit Utrecht. De laatste 5 jaar bereidde hij als FWO-aspirant een doctoraat over de effecten van etnische samenstelling van schoolklassen op etnische ongelijkheden in onderwijsloopbanen voor aan de KU Leuven aan het Centrum voor Sociologisch Onderzoek.